Diensten

Ieder transport is uniek en heeft zijn eigen bijzonderheden. Bijvoorbeeld nationale of internationale transporten met spoed, kostbare- of gevoelige ladingen. Als logistieke partner organiseren wij uw transport op een efficiënte wijze, zodat u zich kunt richten op wat voor u écht belangrijk is: uw eigen business.

GER201

NATIONAAL EN Internationaal transport

De jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd in het internationaal wegvervoer stelt ons in staat om uw transport binnen 24 uur te leveren binnen Nederland, België het Ruhrgebied en Noord-Duitsland. Variërend van één enkele pallet tot aan één of meerdere complete vrachten.

Ons moderne wagenpark bestaande uit tautliners, boxtrailers, bulktrailers en citytrailers voorzien in de diverse behoeften van onze klanten. Vaak in onze eigen kleuren en soms in de huisstijl van onze klanten. Daarnaast zijn onze trucks volledig uitgerust met de nieuwste track and trace systemen, zodat wij altijd in realtime grip kunnen houden op uw transport.

Warehousing

Wellicht dat uw lading na transport tijdelijk opgeslagen dient te worden voordat deze verder gedistribueerd wordt. Op onze vestiging in Winssen beschikken wij over een modern warehouse waarin het cross-docking principe een veilige opslag en efficiënte overslag van uw goederen waarborgt. Hiermee bieden wij als logistieke partner één totaaloplossing voor transport en opslag voor uw gehele logistieke proces.
GER102
DAF XG Gerrits Transport website

BULKTRANSPORT

Ons bedrijf kent een rijke historie in het bulktransport van diervoeders. Al ruim vijftig jaar zijn wij trotse huisvervoerder voor De Heus Voeders. Deze jarenlange samenwerking uit zich op de weg in onze bulkwagens, welke volledig in de groen-blauwe huisstijl van De Heus Voeders gespoten zijn.

Het transport van diervoeders kent strenge veiligheidseisen om de hygiëne en voedselveiligheid te kunnen waarborgen. Gerrits Transport is gecertificeerd volgens GMP+ Feed Safety Assurance (FSA). Dit certificaat erkend dat wij aan de meest actuele veiligheidseisen en kwaliteitsnormen binnen het transport van veevoeders voldoen.